کپسول نعناع فلفلی تازه درمان و التیام زخم های مزمن تحقیقات منتشر شده در ژورنال ACS NanoTrusted Source نشان می دهد که دانشمندان راهی برای بسته بندی ترکیبات ضد میکروبی از نعناع و دارچین در کپسول های ریز پیدا کرده اند که هم می تواند بیوفیلم ها را از بین ببرد و هم به طور فعال باعث بهبودی شود.
محققان روغن نعناع خشک محلی و سینامالدئید، ترکیب موجود در دارچین که مسئول طعم و عطر آن است را در نانوذرات سیلیکا بسته بندی کردند.
درمان میکروکپسول در برابر چهار نوع مختلف باکتری، از جمله یک سویه مقاوم به آنتی بیوتیک موثر بود. همچنین باعث رشد فیبروبلاست ها می شود، نوعی سلول که در بهبود زخم مهم است.
تبلیغات
اشکال نعنا خشک خانگی فلفلی
اگرچه تحقیقات نشان می دهد که روغن های ضروری ممکن است برخی از فواید سلامتی داشته باشند، مهم است که به یاد داشته باشید که سازمان غذا و دارو (FDA) خلوص یا کیفیت آنها را کنترل یا تنظیم نمی کند. یک فرد باید قبل از استفاده از روغن های ضروری با یک متخصص مراقبت های بهداشتی صحبت کند و آنها باید مطمئن شوند که در مورد کیفیت محصولات یک برند تحقیق می کنند. یک فرد باید همیشه قبل از امتحان یک اسانس جدید یک آزمایش پچ انجام دهد.
نعناع خشک فلفلی می تواند از برگ های تازه یا خشک برای استفاده در غذا یا به عنوان چای تشکیل شود. یک فرد می تواند اسانس نعناع فلفلی را به عنوان یک ماده در تنتور، مالش سینه و کرم ها پیدا کند.
فرد همچنین می تواند آن را به شکل کپسول های دارای پوشش روده ببلعد. این به نعناع اجازه می دهد تا وارد روده شود.
اسانس نعناع روغنی غلیظ است که از گیاه نعناع به وسیله تقطیر با بخار آب استخراج می شود. کل گیاه تازه یا نیمه خشک قبل از شروع گلدهی استفاده می شود.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.