با خرید یک بسته خرما خاصویی 1401 میلیاردر شوید

خرما خاصویی 1401 میوه ای خوشمزه و مغذی است که در درخت خرما رشد می کند.

آنها به طور گسترده در سراسر جهان مصرف می شوند و در بسیاری از فرهنگ ها و مذاهب ارزش بالایی دارند.

بسیاری از مردم که به دلیل محتوای بالای فیبر و قند آن تبلیغ می‌شوند، نمی‌دانند که آیا زمان ایده‌آلی برای خوردن خرما وجود دارد یا خیر.

این مقاله بهترین و بدترین زمان خوردن خرما را مورد بحث قرار می دهد.

تغذیه خرما
خرما بسیار مغذی است. از محبوب ترین انواع خرما می توان به خرمای مدجول و دگلت نور اشاره کرد.

اگرچه خرمای تازه خوراکی است، خرما اغلب به صورت خشک مصرف می شود و به راحتی از روی پوست خشک و ناهموارشان قابل شناسایی است.

خرما

یک وعده 3.5 اونسی (100 گرمی) خرما فراهم می کند:

کالری: 282
پروتئین: 2.5 گرم
کربوهیدرات: 75 گرم
فیبر: 8 گرم
شکر: 64 گرم
کلسیم: 3٪ از ارزش روزانه (DV)
آهن: 6 درصد از DV
پتاسیم: 14 درصد از DV
منیزیم: 10٪ از DV
مس: 23 درصد DV
سلنیوم: 6٪ از DV
ویتامین B6: 10٪ از DV
فولات: 6 درصد از DV
خرما معمولاً خشک و کوچک است. این باعث می شود که خوردن خرماهای متعدد بسیار انجام پذیر باشد. در نتیجه، خوردن مقادیر زیادی کالری، فیبر و قند طبیعی در یک جلسه آسان است. بنابراین حتما خرما را در حد اعتدال مصرف کنید.

خرما منبع عالی فیبر، قندهای طبیعی و بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی است. با این حال، خرمای خشک کالری بالایی دارد و به راحتی می توان آن را در یک وعده پرخوری کرد.

صرف نظر از غذایی که در مورد خوردن آن فکر می کنید، بهترین زمان برای خوردن زمانی است که گرسنه هستید یا می خواهید بخورید.

اگرچه بسیاری از متخصصان سلامت ادعا می‌کنند که بهترین زمان‌ها برای بدن برای هضم غذا وجود دارد – و خوردن خارج از این زمان‌ها منجر به هضم ضعیف می‌شود -شواهد علمی کمی برای حمایت از این ادعاها وجود دارد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.