توت فرنگی تازه سرشار از آب است، بنابراین محتوای کل کربوهیدرات آنها بسیار کم است – کمتر از 8 گرم کربوهیدرات در هر 3.5 اونس (100 گرم).
محتوای خالص کربوهیدرات قابل هضم در همان اندازه کمتر از 6 گرم است. بیشتر کربوهیدراتهای توت فرنگی دلند از قندهای ساده مانند گلوکز، فروکتوز و ساکارز – به دست میآیند، اما حاوی مقدار مناسبی فیبر نیز هستند.
توت فرنگی دارای شاخص گلیسمی (GI) 40 است که نسبتاً پایین است. این بدان معنی است که توت فرنگی نباید منجر به افزایش سطح قند خون شود و برای افراد مبتلا به دیابت بی خطر است.
فیبر حدود 26 درصد از محتوای کربوهیدرات توت فرنگی را تشکیل می دهد. یک وعده 3.5 اونس (100 گرم) توت فرنگی، 2 گرم فیبر – هم محلول و هم نامحلول – فراهم می کند.
فیبرهای غذایی برای تغذیه باکتری های دوست در روده و بهبود سلامت دستگاه گوارش مهم هستند. آنها همچنین برای کاهش وزن مفید هستند و می توانند به پیشگیری از بسیاری از بیماری ها کمک کنند.
کربوهیدرات توت فرنگی عمدتاً از فیبر و قندهای ساده تشکیل شده است. آنها GI نسبتاً پایینی دارند و نباید باعث افزایش سطح قند خون شوند.
توت فرنگی
فراوان ترین ویتامین ها و مواد معدنی موجود در توت فرنگی عبارتند از:
ویتامین C. توت فرنگی منبع عالی ویتامین C است، یک آنتی اکسیدان لازم برای سیستم ایمنی و سلامت پوست.
منگنز. این عنصر کمیاب که اغلب در مقادیر زیاد در غلات کامل، حبوبات، میوه ها و سبزیجات یافت می شود، برای بسیاری از فرآیندهای بدن شما مهم است.
فولات (ویتامین B9). یکی از ویتامینهای B، فولات برای رشد طبیعی بافت و عملکرد سلولی مهم است – و برای زنان باردار و افراد مسنتر ضروری است.
پتاسیم. این ماده معدنی در بسیاری از عملکردهای ضروری بدن مانند تنظیم فشار خون نقش دارد.
توت فرنگی به میزان کمتری آهن، مس، منیزیم، فسفر و ویتامین های B6، K و E را نیز تامین می کند.
توت فرنگی منبع خوبی از ویتامین C، منگنز، فولات (ویتامین B9) و پتاسیم است. آنها حاوی مقادیر کمی از چندین ویتامین و مواد معدنی دیگر هستند.
سایر ترکیبات گیاهی
توت فرنگی سرشار از آنتی اکسیدان ها و ترکیبات گیاهی مفید است، از جمله:
پلارگونیدین. آنتوسیانین اصلی توت فرنگی، این ترکیب مسئول رنگ قرمز روشن است. اسید الاژیک. اسید الاژیک که به مقدار زیاد در توت فرنگی یافت می شود، یک آنتی اکسیدان پلی فنول است که ممکن است فواید زیادی برای سلامتی داشته باشد.
الاگیتانین ها در ارتباط با اسید الاژیک، الاژیتانین ها در روده شما به اسید الاژیک تبدیل می شوند. پروسیانیدین ها اینها آنتی اکسیدان هایی هستند که معمولاً در گوشت و دانه های توت فرنگی یافت می شوند و ممکن است اثرات مفیدی برای سلامتی داشته باشند.
بیش از 25 آنتوسیانین مختلف در توت فرنگی یافت شده است. پلارگونیدین فراوان ترین است. انتوسیانین ها مسئول رنگ های روشن میوه ها و گل ها هستند.
آنها معمولاً در پوست میوه ها متمرکز می شوند، اما انواع توت ها – مانند توت فرنگی – نیز تمایل به آنتوسیانین در گوشت خود دارند.
محتوای آنتوسیانین معمولاً متناسب با شدت رنگ است و با رسیدن میوه به شدت افزایش می یابد. غذاهای غنی از آنتوسیانین با فواید سلامتی متعددی به ویژه در مورد سلامت قلب مرتبط هستند
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.