زیره سیاه کوهی اولین گیاهی که در روی کره زمین شروع به رشد کرد

معیار کیفیت تعیین‌شده در زیره سیاه کوهی ، محتوای اسانس، مقدار کارون است. و لیمونن موجود در این روغن ها و نسبت متقابل آنها. از سال 1998، آیین نامه شماره 330/97، قانون اجرایی قانون مواد غذایی شماره 110/97، برای کیفیت زیره اجباری شده است.

کدهای چک مربوط به سال 1997 به محتوای اسانس 3% و حداقل 50% محتوای کارون در اسانس نیاز دارند. برای بررسی اثرات آسیاب و پیش تیمار نمونه، تیمار گیاه و زمان برداشت استفاده شد.

انتخاب های اصلاحی جدید گیاهان زیره سیاه کوهی از مزارع Huštěnovice (1999) برای تعیین محتوای اسانس با روش SFE استفاده شد. مواد واریته های تازه پرورش یافته با دوره پوشش گیاهی کوتاه شده بودند.

روش‌های استخراج و شناسایی آنالیت تقطیر با بخار روش تقطیر با بخار مطابق با استاندارد ČSN 58 0110 استفاده شد.  مقدار نمونه، به اندازه کافی بزرگ است.

مقدار مورد انتظار اسانس، در ظرف تقطیر 1 لیتری وزن شده، 400 میلی لیتر آب و مقداری سنگ جوش به آن اضافه شد.

تقطیر به مدت 4 ساعت انجام شد. سپس خنک‌سازی خاموش شد و برای مدتی تقطیر بدون پنبه انجام شد تا اسانس از نظر کمی خارج شود، سپس حرارت خاموش شد و پس از 5 دقیقه مقدار اسانس مقطر گرفته شد.

استخراج فوق بحرانی کاروون و لیمونن از دانه های زیره سیاه کوهی با استفاده از CO2 فوق بحرانی در استخراج کننده فوق بحرانی  داخل هگزان n در یک ویال به دام انداختن و از طریق GC آنالیز شد.

برای تعیین اسانس در کاره آسیاب شده از فشار 40 مگاپاسکال، دمای سلول استخراج 80 درجه سانتی گراد و دمای محدود کننده 120 درجه سانتی گراد استفاده شد.

عصاره ها تا زمان آنالیز GC در یخچال نگهداری شدند. برای تعیین نسبت متقابل کارون و لیمونن در عصاره SFE از کروماتوگرافی گازی HP4890D استفاده شد.

جداسازی بر روی یک ستون با سرعت جریان هلیوم 1 میلی لیتر در دقیقه، دمای انژکتور 220 درجه سانتی گراد، آشکارساز انجام شد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.