نارنج ماندارین از مرکباتی است که به دلیل داشتن ویتامین C فواید سلامتی دارد. یک نارنگی حدود یک سوم نیاز روزانه فرد به ویتامین C را تامین می کند و راهی آسان برای مصرف این ماده مغذی ضروری است.
نارنج در تهران علاوه بر اینکه منبع خوبی از ویتامین C است، حاوی ترکیبات گیاهی فعالی است که دارای خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی است.
با این حال، مردم باید نارنگی را به درستی ذخیره و نگهداری کنند تا تازگی و طعم آن حفظ شود.
این مقاله به بررسی نارنج ماندارین و تفاوت بین انواع دیگر نارنج می پردازد. این به مشخصات غذایی و مزایای سلامتی آنها و نحوه نگهداری آنها می پردازد.
ماندارین ها مرکباتی هستند که از خانواده گیاه شناسی Rutaceae هستند. آنها کوچکتر و شیرین تر از نارنج ، کمی صاف تر، و با پوست نازک تر و شل تر هستند که به راحتی پوست می شود.
مردم ایالات متحده اغلب از واژه های ماندارین و نارنگی به جای یکدیگر استفاده می کنند. با این حال، نارنگی ها نوعی نارنگی هستند، اما همه نارنگی ها نارنگی نیستند – انواع مختلفی وجود دارد.
نارنگیها بزرگتر و صافتر هستند و پوستی ناهموار با بافت «شنریزهای» دارند.
انواع مختلف نارنج ماندارین از جمله ماندارین عسل چینی، ساتسوما و کلمانتین وجود دارد. علاوه بر این، هیبریدهای نارنج ماندارین شامل تانگلو و تانگور است.
نارنگی ساتسوما نوع خاصی از نارنج ماندارین است که بیش از 700 سال پیش در ژاپن به وجود آمده است. آنها شیرین، لطیف و بدون دانه هستند و یافتن آنها در فروشگاه ها برای مردم دشوارتر است.
رنگ ماندارین ها از نارنجی روشن تا نارنجی مایل به قرمز تیره متفاوت است. پوست آنها به سرعت از گوشت جدا می شود و به مردم اجازه می دهد تا نارنج را بدون هیچ مشکلی به تکه های جداگانه تقسیم کنند.
یک نارنج ماندارین متوسط با وزن تقریبی 88 گرم (گرم) دارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.